Aktivt stående istället för stillasittande!

Bryt den stillasittande trenden!

”When they said sit down, I stood up” Skaldade New Jersey födde Bruce Springsteen rebelliskt redan 1973. Faktum är att Bruce var något på spåren, även om han inte syftade på aktivt stående eller stillsittande när han skrev låten ”Growin’ up”.

Stillasittandet är ett globalt problem och vi i Sverige är inget undantag. Vi sitter i genomsnitt 9 timmar om dagen! Men… Om du har ett stillasittande kontorsjobb och istället väljer att stå upp på arbetstid motsvarar det i kaloriförbränning över 2.4 mil löpning varje månad, eller 7 maratonlopp per år. Galet va?

Med våra produkter, app och expertis kring aktivt stående hjälper vi dig och underlättar övergången från stillasittande till aktivt stående.

Gör som Springsteen, när de säger sitt ner.. Stå upp!

Källor:

http://www.kronprinsessparetsstiftelse.se