Varukorg

Fri frakt på alla ordrar

JobOut App – För piggare och friskare arbetsplatser!

App, applikation, mobilapp.. Kärt barn har många namn, även om det inte var så många år sedan vi hörde ordet för första gången är det idag minst sagt väletablerat. Appar hjälper oss med det mesta i vardagen egentligen.

Även JobOuts app gör just detta, JobOut app hjälper dig att komma igång och komma ihåg dina JobOut övningar. Du får också gratis tillgång till filmer, instruktioner och tips och det är enkelt att ställa in dagliga påminnelser och följa din statistik.

 

App_JobOut_LoopdragApp_Jobout_övningar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genom vår team-funktion kan du tävla med kollegor eller vänner och även utmana andra avdelningar och på så vis motivera varandra att värna om hälsan. En annan lösning som är populär bland våra användare är att belöna eller straffa varandra internt, exempelvis den som gjort minst JobOut på fredagen får diska efter de andra.

JobOut_frida_app

Se när vår Marknadskoordinator Frida gör en av hennes favorit JobOuts här!

Det är enkelt och smidigt att komma igång, läs mer och sätt igång här.

JobOut app finns både på Appstore och Google Play.

Fri frakt

På alla ordrar

Snabb leverans

Leveranstid 1-3 dagar

30 dagars öppet köp

Returnera om det inte passar

Säker betalning

Klarna & Faktura 30 dagar