Säljare sökes!

Säljare sökes!

Vill du sälja produkter som ökar hälsa och välbefinnande på jobbet?
Är du en relationsskapande och inspirerande person?
Har du ett genuint intresse för hälsa och friskvård?
Med placering i Stockholm söker vi omgående en pigg och ambitiös säljare för friskvårdskonceptet JobOut.

Om jobbet
Du blir ansvarig för den spännande utmaningen att sälja konceptet JobOut och dess produkter. JobOut är ett snabbt växande varumärke och vi ser en expansiv framtid för en produkt som ligger i tiden. Du kommer att bearbeta våra befintliga kunder och nya försäljningskanaler och skapa långsiktiga relationer. Rollen är varierande med många olika kontaktytor, B2B, B2C och promotion. Det finns en utarbetad plan över kunder att börja bearbeta. Utöver ovanstående erbjuder vi dig möjligheten att ingå i JobOut teamet med ett gäng härliga kollegor.
JobOut är ett hälsokoncept utvecklat inom Burde Förlags AB. Konceptet hjälper medarbetare att bryta monotona och stillasittande arbetspositioner på ett roligt och effektivt sätt med innovativa produkter. Med JobOut Appen får man gratis tillgång till filmer, instruktioner, tips och kan enkelt ställa in dagliga påminnelser och följa statistik. Besök www.jobout.com för mer info.

Profil
Vi söker dig som är på väg att starta din säljkarriär eller har några års erfarenhet och vill ha nya utmaningar. Det viktigaste är ett genuint driv att knyta till sig nya kunder och att bearbeta befintliga relationer för ökad försäljning. I tjänsten ingår flertal resor och mässor.

o Erfarenhet av tidigare försäljning är meriterande - men personlighet går före erfarenhet om du är den vi letar efter.
o Du är van vid sociala medier och behärskar engelska.
o Kunskaper i Office-paketet samt generell datorvana är ett måste.
o Det ingår en tjänstebil, mobil samt laptop/iPad.
o Rapportering sker till affärsområdeschefen i Stockholm.
o Du utgår från vårt Stockholmskontor
o Omgående tillträde

Om företaget
Burde Förlags AB är ett framgångsrikt företag i Skandinavien med egen designavdelning, produktion, logistik och försäljning. Vi marknadsför varumärkena Burde, Mayland, Papperix, Planado och Jobout. Våra produkter finns hos över 3 000 butiker och e-handlare. Företaget har 55 anställda med huvudkontor i Växjö och kontor i Köpenhamn, Stockholm och Helsingfors.

Vi kommer påbörja rekryteringen så snart som möjligt, så vänta inte – skicka in din ansökan redan idag! Maila din ansökan till: info@jobout.com senast den 1 december, 2017. Märk ansökan med ”JobOut Säljare”. Vid frågor kontakta affärsområdeschef Stephanie Spindler Jonsson: stephanie.s-jonsson@jobout.com

 

Läs mer