Fridas favorit – Gummibandet!

Fridas favorit – Gummibandet!

Frida Hultin, 26, har arbetat som Marknadskoordinator på JobOut sedan lanseringen våren 2017. Hon beskriver sin roll som bred, med stort inflytande på både utveckling och kundprojekt. När Frida inte gör JobOuts eller är på kundmöten brukar hon strosa omkring på Södermalm i Stockholm. Sneakers är något hon sätter högt upp på inköpslistan och om ni frågar henne vad hon helst stoppar i sig skulle hon förmodligen svara guacamole eller moules frites.

När det kommer till JobOuts är en av Fridas favoriter gummibandet, här visar hon en av sina favoritövningar. Rodd- lågt drag. En mycket simpel och effektiv övning som stärker upp hela ryggen och förbättrar hållningen.

1. Fäst gummibandet i det medföljande dörrfästet i en dörr.

 2. Sträck på ryggen, dra axlarna bakåt och sänk skulderbladen och håll armarna sträckta i bandets riktning.

3. Sträck på ryggen, dra axlarna bakåt och sänk skulderbladen och håll armarna sträckta i bandets riktning.

För handtagen mot dig, med armbågarna tätt intill kroppen, genom hela rörelsen. Återgå sedan till startposition. Upprepa rörelsen långsamt 10 gånger.

Vips, en JobOut gjord! Snyggt jobbat!

Läs mer och prova fler övningar med olika redskap här eller i vår app.

Läs mer