Varukorg

Fri frakt på alla ordrar

JobOuts skolprojekt – del 1

I Svenska skolor går Sveriges framtid och nu är det skolavslutningstider. Barn flockas på skolgårdar runt omkring i Sverige och uppklädda föräldrar spejar över ett hav av barn efter söner och döttrar medans ”Den blomster tid nu kommer” ekar genom högtalarna.

Vi på JobOut är övertygade om att skolan formar de personer som ska komma att växa upp och så småningom styra landet. Därför vill vi använda våra plattformar, våra produkter och vår kunskap för att öka hälsan och välmåendet på svenska skolor runt om i landet.

”Det finns studier som visar på positiva kopplingar mellan fysisk aktivitet, motorisk träning, och skolprestationer. Regeringen ser det därför som viktigt att skolan tar vara på de möjligheter och tillfällen som finns under skoldagen för att engagera och aktivera barnen till mer rörelse.” – Skolverket

JobOut genomför nu en satsning för välmående och hälsa i klassrummen. Med hjälp av produkter som skolcykel, stretchband, massagerulle och ståmattor kan man alltså väva in hälsa i undervisningen vävas in under all lektionstid och inte bara under gymnastiklektionerna. Forskning visar att fysisk aktivitet främjar inlärning och JobOut kan därmed underlätta undervisningen och främja hälsan, bra va?

Fri frakt

På alla ordrar

Snabb leverans

Leveranstid 1-3 dagar

30 dagars öppet köp

Returnera om det inte passar

Säker betalning

Klarna & Faktura 30 dagar